مصرف قرص یاز

36 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ببخشید من دوره پریودم ۳۵ روزه بوده که برای اقدام به بارداری دکتر گفته ۲ ماه قرص جلوگیری یاز مصرف کن تا پریودت منظم بشه، میخواستم ببینم بسته ۲۸ تایش کامل باید بخورم بعد پریود بشم بعد دوباره بسته جدید شروع کنم یا فقط باید ۲۱ قرصش مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید ۲۸ عدد قرص یاز  را تمام کرده و بعد بدون وقفه بسته بعدی قرص یاز را شروع به مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون، ولی دکتر به من گفتن این بسته که تموم شد دیگه استفاده نکنم تا پریود بشم، بعد از شب سوم پریودیم بسته جدید شروع کنم چون بسته قبلی شب سوم پریودیم شروع کرده بودم

@hillaryi

خواهش می کنم . دوست عزیز قرص یاز شامل ۲۴ عدد قرص صورتی کم رنگ که هورمونی هستند و ۴ عدد قرص سفید رنگ که غیر هورمونی هستند و شامل قرص آهن است تشکیل شده است وقتی شما ۲۴ عدد قرص هورمونی را تمام می کنید و در حال مصرف قرص های سفید رنگ هستید پریود می شوید به همین علت بلافاصله باید بسته جدید قرص یاز را شروع به مصرف کنید داخل بروشور قرص کامل توضیح داده شده است موفق باشید.