تعیین روز تخمک گذاری

سلام خدمت کارشناس محترم

من روز ۱۶ دوره پریودی دردی واضح زیر شکم دارم و خیلی معذرت میخوام ترشح دارم

میخواستم بدونم آیا تخمک گذاری در همون روزی که درد و ترشح دارم انجام میشه؟

و بهترین و موثرترین روزها برای اقدام به بارداری چه روزهایی هست؟

در ضمن من دوره هام ۲۸ روزه هست البته بعد از کورتاژی که ۶ ماه پیش داشتم ۳۰ روزه شد و ماه قبل دوباره به ۲۸ روز برگشت.

از پاسخگوییتون سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز زمانی که شما علائم تخمک گذاری دارید   نهایتا تا ۲۴ ساعت بعد تخمک گذاری خواهید داشت با توجه به سیکل های قاعدگی شما بهتر است از شب ۱۲ سیکل قاعدگی تا ۱۸ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.