سلام من هفته 13 بارداری هستم و تا الان روزانه فولیک اسید 5 و ویتامین دی مصرف کردم . ویتامین دی 30 تا خوردم و تموم شد.  دکترم گفت فولیک اسید رو تا 5 ماهگی باید ادامه بدم چون بارداری قبلیم نقص تشکیل جمجمه داشت .

الان برام pregnacare تجویز کرده سوالم اینه که مصرف این کپسول ها رو از کی باید شروع کنم؟

مصرف شیر رو از کی باید شروع کنم و میزان مصرفش چقدر باید باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در تمام طول بارداری شیر باید مصرف شود .مولتی ویتامین و آهن بعد از هفته ۱۶ شروع میشود ولی با توجه به نوع تغذیه یا شرایط مادر میتواند زودتر هم تجویز شود با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش