رژیم غذایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام من یکم اضافه وزن دارم میخوام یکم وزنم رو کم کنم یه تغذیه مناسب و آسان میخوام که زیاد خرج و مخارج نداشته باشه .

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

دوست عزیز متاسفانه نه در مورد سن و سال خودتان توضیحی دادید و نه قد و وزن و شرایط جسمی تان. اینکه کمی اضافه وزن دارید، مورد مشخصی نیست و باید اطلاعات دقیق تری در اختیار ما باشد. کاهش وزن به معنای کاهش کالری دریافتی روزانه و ایجاد مسیرهای کاهش کالری با ورزش و فعالیت بدنی است تا همزمان سوخت و ساز پایه بدن نیز بالا نگه داشته شود. پیشنهاد می کنم در محل زندگی خودتان با یک مشاور تغذیه مشورت کنید تا متناسب با شرایط فردی شما برایتان رژیم در نظر گرفته شود. مطمئن باشید که با توجه به فهرست های جانشینی غذایی به راحتی می توانید رژیم تان را با شرایط خانوادگی روزانه تان مطابقت دهید.

تجربه شما

سلام خسته نباشید برای تکمیل اطلاعات کاهش وزن چه فرمی رو باید پر کنم