پرولاکتین بالا و ترس از بارداری

سلام

من جواب آزمایش تیروئیدم رو گرفتم، مقدار پرولاکتینم ng/ml 690 بود در صورتی که مقدار مجاز بین 120 تا 555 بود ،

من حدود سه ماه پیش با نامزدم رابطه زناشویی بدون دخول داشتم ، بعد از اون پریودم شش روز تاخیر و ماه بعدش یازده روز تاخیر داشت این ماه هم 30 ام موعد پریودم هست اما پریود نشدم هنوز ،

سه بار هم آزمایش بتا دادم همه منفی بود ، (یک بار 35 روز بعد از رابطه ، یک بار 40 روز بعد ، یک بار هم حدود 75 روز بعد از رابطه)

این بالا بودن ربطی به بارداری داره ؟ چرا قبل از این که رابطه داشته باشم تاخیرم همیشه دو سه روزه بود اما این دو ماه تاخیر بیشتر بوده ؟

میزان این هورمون در حاملگی چقدره ؟

الان 80 روز از رابطه من میگذره. باردار هم که نیستم لطفا راهنمایی کنید این مقدار بالا بودن زیاده ؟

و آیا ممکنه بارداری خارج از رحم یا پوچ باشه ؟ ممکنه دیر آزمایش داده باشم و بتا اومده باشه پایین ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید افزایش هورمون پرولاکتین خون شما ربطی به بارداری ندارد با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری وجود ندارد  با مصرف دارو مشکل شما برطرف می شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.