تفسیر سونوگرافی

سلام . 28 سالمه لطفا سونو زیر را تفسیر کنید . پریود نبوده 29 اردیبهشت انجام داده
سونوگرافی و ضمائم
رحم به شکل رتروفلکس رویت میشود، اندازه واکوژنیسیته آن طبیعی بوده ابعاد آن در برش میرساژینال 37*64 میلیمتر است ، ضخامت آندومتر 7 میلیمتر است تصاویر فولیکول های متعدد با قرارگیری در نواحی پریفرال تخمدان ها با قطر 4 الی 6 میلیمتر در هر دو تخمدان رویت میشود . که در صورت داشتن علائم کلینیکی و آزمایشگاهی PCO را میتوان مطرح کرد، حجم تخمدان راست 12 سی سی و حجم تخمدان چپ 13 سی سی اندازه گیری شد .
نظریه : PCO دو طرفه بشرح فوق

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بايد از نظر هورمونی و ديگر علايم تنبلی تخمدان بررسی شويد