سلام . من ۲۰ سالمه و بیش فعالی بزرگسالان دارم و دکتر برام قرص ریتالین تجویز کرده اما از اونجایی که در مورد قرص زیاد عوارض گفتن میترسم مصرف بکنم و اگه مصرف بکنم باید تا چه مدت از اون استقاده بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

اگر پزشکتون تجویز کرده به میزانی که پزشک دستور داده و زیر نظرشون میل کنید عارضه فقط در مصرف غیر قابل کنترل و خودسر است