بعد از اتمام بسته قرص، اون چند روزی که طول میکشه تا خونریزی قاعدگی شروع بشه آیا مراقبت لازمه حین رابطه یا خیر نیاز نیست ؟

سوال دومم اینه که قرص مارلین مصرف میکنم بعد از تموم شدن پریودم هم لکه های خون تیره میبینم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر قرص را درست مصرف کنید در دوره استراحت محافظت نیاز نیست البته در اکثر موارد بعد از قطع قرص پریودی اتفاق میفتد .طول دوره پریودتان چقدر است؟اگر خونریزی طول کشیده دارید باید بررسی شوید. روز خوش