با سلام من دیروز به دکتر زنان مراجعه کردم و با معاینه به من گفت فیبرو کیستیک داری چیز خاصی نیست  اما درمانش رو نگفت بهم قرص سفکسیم داد با شیاف و پماد بتادین که اینها فکر کنم برای فیریز کردن بود چون گفت زخم داری باید فیریز بشی نمیدونم اصلا خیلی نگران شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

فیبروکیستیک یا پلی کیستیک؟

اگر منظور کیست تخمدان است ورزش، کاهش وزن، اصلاح سبک تغذیه...‌‌‌و مصرف برخی داروها جهت درمان بسیار کمک کننده است .دوره درمان عفونت را طی کنید و جهت معاینه مجدد و مشاوره بیشتر مراجعه کنید . روز خوش