حس خواب رفتگی بدن در هفته 23 بارداری

سلام. من امروز هفته ۲۳ بارداری هستم . دو، سه روزه زیر سینه راستم حس خواب رفتگی دارم مثل اینکه پات خواب میره. منم اون قسمت همین طورم. یا یه دفعه سوزش معده‌ و همونجا رو حس میکنم. حس میکنم که زیرسینم یه چیزی اومده وایساده. دیشب داشتم دست میکشیدم همون قسمت یه دفعه دیدم یه‌ چیزی اومد زیر دستم. یه چیز گرد بود. خیلی بیشتر ترسیدم. یا خیلی کمرم میگیره. دقیقا همون سمت و همون جایی که خواب رفتگیه از پشت توی کمرم درد میگیره. چرا این طوریه ؟ خیلی نگرانم ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مسئله طبیعی است وجای نگرانی ندارد علت آن بزرگ شدن جنین و افزایش سایز رحم می باشد موفق باشید