عدد قند در هفته شانزده بارداری

سلام خسته نباشید. من هفته شانزده بارداری هستم. قند ناشتام 110 بود و دکتر  غدد گفت انسولین بزنم. در ادرارم در هفته 12 مقدار کمی کتون بود. الان انسولین میزنم شبها 15 واحد و غذا خوب میخورم. قندم ناشتا 115 و دو ساعته 150. ولی آزمایش ادرارم کتون دفع نمی کردم. آیا این عدد قند زیاده ؟ و برای جنین ایجاد خطر میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام سلامت باشید

    • ناشتا: کمتر مساوی 95
    • یک ساعته:کمتر مساوی 140
    • دو ساعته: کمتر مساوی 120
این اعداد برای خانهای بارداری است که از انسولین استفاده میکنند. با توجه به حرفهای خودتون یکم اعداد قندتون از هدف دوره ولی نگران نباشید در حال حاضر استرس برای شما اصلا خوب نست دک میکنم شرایطتون واقعا سخته ولی با کمک گرفتن از پزشک میتونید بارداری بسیارخوبی داشته باشید.
  مادران مبتلا به دیابت بارداری با کنترل مناسب قند خون، نوزادان سالمی خواهند داشت.
با این حال ممکن است قند خون بالای مادر با مشکلات زیر همراه باشد:
• افزایش خطر فشار خون مادر در بارداری
• وزن بالای نوزاد در زمان تولد که می تواند منجر به دشواری زایمان گردد.
• افت قند نوزاد پس از تولد که با تجویز سرم قندی برای نوزاد درمان می شود.
• افزایش احتمال بروز زردی در نوزاد
• افزایش احتمال زایمان زودرس
شما میتونید از کتابها و کلاسهای آموزشی استفاه کنید.