اصرار همسر به بارداری و ترس از دختردار شدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 624 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام مشاور محترم من و شوهرم 4 سال ازدواج کرده ایم مدتی است به فکر بچه دار شدن هستیم ولی در این چند سال زندگی متوجه شدم پدرشوهر و مادرشوهرم پسر دوست هستند و این طرز تفکر قدیمی را دارند. وقتی من به شوهرم میگم میترسم بچه دار بشم چون اگر فرزندمان دختر بشه نمیتونم حرفها و نیش و کنایه های خانواده ات را تحمل کنم اما شوهرم میگه من فقط از تو بچه میخوام سالم و صالح دیگه هیچی برام نیست ولی من این حرفشو باور ندارم میترسم بعدها نظرش عوض بشه و تحت تاثیر خانوادش قرار بگیره چون یکی دوبار اوایل ازدواج ازش پرسیدم کدوم جنس بچه رو دوست داری اونم به پسر اشاره کرد ( یک بار به خاطر مشکلات معده طب سنتی رفتم دکتر طب سنتی به شوهرم گفت زنت طبعش خیلی سرده هرچی زایمان کنه دختر به دنیا میاره). ولی الان چون چند سال از ازدواجمان گذشته و دلش میخواد بچه دار بشیم و من مخالفت میکنم به خاطر شرایط کاری و دوری از خانواده، شوهرم میگه برای من فرقی نمیکنه بچه چی باشه فقط بچه دار بشیم، مشاور محترم نمیدونم واقعا میشه حرفهای شوهرم رو باور کنم؟ نمیدونم به خاطر ترس من از بارداری و بچه داری  اینجور وانمود میکنه؟ به کمکتون نیاز دارم واقعا میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل لیسانس بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

خوب اینکه خانواده همسرتون این تفکر رو دارند تقریبا چیز غیر قابل تغییری هست

اما اگر همسرتون از شما پشتیبانی کند مسلما خیلی شرایط تغییر میکن

چیزی که از همه مهم تر هست نوع تفکر خودتون هست ،اگر شما به عنوان یک خانم از جنسیت خودتون راضی هستید و به خودتون احترام بزارید و به دخترتون هم عشق بورزید قطعا اطرافیان شما هم تحت تاثیر رفتار و اعمال شما قرار خواهند گرفت ،هرچند که شرایط سختی خواهد بود

ضمن اینکه اگر خودتان رو آماده این برخورد نمیبینید میتونید با پزشک مشورت کنید و با راهنمایی هاشون صاحب فرزند پسر بشین

تجربه شما

سلام، منم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من یه دختر دارم و نمیخوام بچه دومم دختر باشه، میشه راهکاری برای پسر دارشدن بگید