سلام. من ۸ ماهه اقدام کردم و از اون موقع پریودم منظم ۲۸ روزه شد. تا حالا هیچ وقت لکه بینی نداشتم. ولی دو ماهه دوفاستون میخورم و هنوز یه دونه از قرص مونده که باید امشب میخوردم. امروز یکم خفیف کمر درد و دل درد داشتم. الان ندارم رفتم دستشویی خیلی معذرت میخوام احساس کردم یه قطره قرمز ازم چکه کرد. ولی روی دستمال جزء یه ذره ترشح سفید چیز دیگه ای ندیدم. امروز هم رو ۲۴ پریودمه. خیلی زود نیست واسه پریودی اونم وسط دوفاستون خوردن؟ تازه ماه قبلی با دوفاستون پریودم ۳۲ روزه شد. ممنون اگه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مسئله غیر طبیعی نیست لکه بینی زمانی اطلاق می شود که ترشحات شما قهوه ای و یا قرمز وادامه دار باشد با توجه به اینکه روی دستمال ترشحات سفید رنگ داشته اید مشکلی وجود ندارد موفق باشید.