تورو خدا جواب منو بدین. به خدا از نگرانی نمی تونم اصلا راحت زندگی کنم..

من چهار ساله زایمان کردم اونم سزارین. تقریبا از یک سال پیش شایدم بیشتر متوجه یه توده بزرگ در زیر شکمم شدم. تازگی ها رفتم دکتر و سونو شکمی و واژینال شدم که جوابشو براتون فرستادم. بعد دکترم گفت باید جراحی بشی و توده برداشته بشه و آندومتریوزی. بعد بهم پیشنهاد داد حامله بشم تا هم زمان با سزارین این توده برداشته بشه. اما من خیلی نگران بزرگ شدن توده ام.. آزمایش ca125 هم دادم که فعلا جوابشو بهم ندادن. نمی دونم اصلا باید چیکار کنم. خیلی نگرانم..

اینم جواب سونو بود:

رحم به ابعاد ۳۸×۸۳ میلیمتر مشاهده شد .

اکوپترن و موقعیت رحم در حد نرمال می باشد.

آندومتر ضخامت ۱۰ میلیمتر داشت.

هر دو تخمدان نمای سونوگرافیک PCOD را نشان می دهد.

مایع آزاد در کلدوساک خلفی مشاهده نشد.

در بررسی از نسج نرم جدار قدامی شکم در خط میدلاین در خلف فاسیای سطحی و قدام به فاسیا ترنسورسالیس توده هیپوهترواکو به ابعاد 37×61 میلیمتر دارای FLOW عروقی high resistive مطرح کننده کانون آندومتریوز مشاهده شد و به فاصله ۱۰ میلیمتری از سطح پوست مشاهده شد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به بزرگ شدن سایز حتما قبل از بارداری دارو مصرف کنید تا کوچک شود یا لاپاراسکوپی کنید

سپس اقدام به بارداری کنید