سلام پسر من هشت ماهشه دو روزه تب داره و خیلی بی قراره هنوز دندون نداره آیا علتش دندون در آوردنه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دندان در آوردن می تواند باعث افزایش دما شود ولی همیشه دندان درآوردن باعث تب نیست. توجه کنید اگر علائم دیگری کنار تب دارد مثل بی حالی، عطسه، سرفه، اسهال و یا... می تواند علت بیماری باشد. علائم دندان درآوردن نیز :  آبریزش دهان، بردن اشیا به سمت دهان با توجه به خارش لثه ها، بی قراری و نق زدن و...

در هر صورت باید مراقب تب کودک بود و با مراجعه به پزشک و تجویز داروی تب بر، تب کاهش یابد.

شیردهی خود را نیز بیشتر کنید و به کودک آب نیز بدهید.

تجربه شما

سلام ممنونم از راهنماییتون بله اشیا رو داخل دهنش میکنه و محکم فشار میده ، بهش شیش ساعتی قطره دادم و الان بهتر شده بازم سپاسگزارم