بارداری سه قلویی

سلام خسته نباشید من بارداری دوقلویی بدون دارو داشتم. بارداری اولم بود و دوقلوی همسان بودن در 22 هفتگی سندروم انتقال خون گرفته بودن و به دلیل اینکه تشخیص ندادن در 22 هفتگی از دست دادمشون با زایمان طبیعی. اگر چه با کلی سختی و درد نگهشون داشتم تا 22 هفتگی

بچه هام دوتا پسر بودن

سوالم اینه الان من میتونم بارداری سه قلویی با دارو داشته باشم؟ دوتا پسر یه دختر

عوارضی نداره؟ احتمال خطر هست؟

چه جوری باید باردارم شم چه دارویی مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه بارداری چند  قلویی جزء بارداری های پرخطر محسوب می شود توصیه من به شما این است که به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنید با توجه به شرح حال شما  نیازی به مصرف داروهای کمک باروری ندارید  ضمنا  ما نمی توانیم تضمینی وصد در صد  برای کسی به این شکل تعیین جنسیت انجام بدهیم موفق باشید