خونریزی و کبودی بعد از سزارين

با سلام من ٧ روز پيش عمل سزارين انجام دادم و الان از قسمت بالاى ناف احساس ميكنم كه شكمم خالیه ولى زير نافم يک توده سفت و بى حس وجود داره كه بين اين توده و خط برش سزارين رنگ كبودى به وجود آمده و اينكه من هر روز مقدار كمى خونريزى هم دارم خواهش ميكنم كمكم كنيد ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

کلیه موارد فوق طبیعی و نرمال است. احتیاج به درمان خاصی نیست. استراحت کنید و مراقب رژیم غذایتان باشید. تا حدود ۴۰ روز بعد از زایمان وجود خونریزی طبیعی گزارش میشود. شب خوش