سلام. دخترمو فرستادن سونو DDH جوابشو میفرستم براتون میشه بگید باید چیکار کنم آتل بندی میخواد؟ ارتوپد گفت نمیخواد . ببرم جای دیگه یا به حرفش اعتماد کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

برای اطمينان بيشتر خودتان ، می توانيد با ارتوپد اطفال مشورت كنيد.

همچنين كلينيک فيزيوتراپی مركز طبی كودكان در اين زمينه می تواند بسيار شما را راهنمايی كند.