سلام خسته نباشید.  دختر من سه ماه دیگه سه سالش میشه ولی هنوز پوشکه چند ماه پیش امتحان کردم که زود یاد گرفت فهمید باید بره توی دستشویی ادرار کنه برای بار اولم دفعشو توی توالت انجام داد که خیلی ترسید از اون به بعد مدفوعشو نگه داشت . همه اینها توی یک هفته اتفاق افتاد که  به زور ملین با جیغ  توی دستشویی کارشو میکرد . روزهای آخر حتی برای ادرارشم نمیرفت ، نگه میداشت . منم دیدم اینجوری با مشورت ،دوباره پوشکش کردم ...

اما حالا نمیدونم چیکار  کنم با این که میدونم میتونه خیلی خوب خودشو کنترل کنه چه جوری ببرمش که نترسه. الان به هیچ عنوان پوشک رو از پاش جدا نمیکنه گریه میکنه که منو پوشک کن . ممنون میشم راهنماییم کنید . با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

به نظر میرسه که برای گرفتن از پوشک زود اقدام کردید و باید صبر میکردید که سه سالش میشد.

اما در مورد این که دوباره پوشکش کردید و از پی پیش ترسیده، اگر از یک روانکاو کودک کمک بگیرید تا کم کم ترسش رو ازش بگیرید و برگرده به حالت قبل مناسبه.

البته از کتابهایی که در این زمینه وجود داره (هم برای بچه ها و هم برای والدین) هم میتونید کمک بگیرید.

عروسکهایی هم هست در بازار که طوری تهیه شده که جیش میکنن و... میتونید از اونها هم براش بخرید و به اتفاق باهاش بازی کنید.

از طرفی هم میتونید محیط دستشویی رو خوش آیند کنید براش. چسباندن بادکنک، استفاده از حباب ساز در محیط دستشویی، چسباندن استیکرهای کارتونی و.... میتونند به جالب شدن محیط کمک کنه.

و از پاتی (ظرف مخصوص دستشویی بچه ها )  هم میتونید کمک بگیرید، قبلش براش توضیح بدید که : داریم میریم یه صندلی مخصوص بخریم که جیش و پی پی رو میتونی اونجا انجام بدی. البته در ابتدا باید پاتی توی اتاق باشه و کم کم به دستشویی منتقل شه.

و توجه کنید که در هیچ یک از مراحل مجبورش نکنید.