تالاسمی مینور و مولتی ویتامین

سلام. من تالاسمی مینور دارم و باردارم توی بهداشت ماما  از اول بارداریم بهم گفت باید فولیک اسید 5 بخورم که تقریبا سه ماه ازش خوردم. بعدش چون وزنم پایین رفت واسم مولتی ویتامین پریناتال تجویز کرد و گفت اگر پریناتال خارجی گرفتی میتونی مصرف فولیک اسید رو قطع کنی ولی اگر ایرانی گرفتی مصرف فولیک اسید رو همچنان ادامه بده. حالا من سوالم اینه با توجه به اینکه تالاسمی مینور هستم و بهم گفتند قرص آهن نمیتونی بخوری آیا فقط مولتی ویتامین پریناتال بخورم کفایت میکنه؟ یا باید همراهش فولیک اسید 5 و قرص آهن هم بخورم ؟

پریناتالم 800 میکرو گرم فولید اسید داره و 27 میلی گرم آهن

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف مولتی ویتامین و فولیک اسید مشکلی ندارد و میتوانید مصرف کنید البته الان در بازار مکملهای فوق العادی وجود دارد از آنها کمک بگیرید.روز خوش