آیا دوفاستون مانع بارداری میشود؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2893 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من توی اقدام به بارداری هستم دکتر برام از 11 پریودی به مدت 15 شب قرص دوفاستون تجویز کرده برای تنظیم پریودی میخواستم بدونم توی این مدت سیکلم آیا دوفاستون مانع بارداریم نمیشه ؟ یا چون قبل تخمک گذاری مصرف میشه اثر منفی روی تخمک نمیذاره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  نگران نباشید خیر  قرص دوفاستون  مانع از بارداری نمی شود این قرص با منظم کردن پریودی ومشخص شدن زمان تخمک گذاری به باردار شدن شما نیز  کمک می کند  موفق باشید

تجربه شما

سلام من پریودی هام کاملا منظمه و مشکلی ندارم ولی چهارماهه که باردار نشدم این ماه با خوردن قرص لتروزول کیست هموراژیک گرفتم دکتر بهم قرص دوفاستون داده آخه پریودی هام منظمه این قرص واسه چیه میترسم پریودم بهم بریزه

@glr

سلام دوست عزیز به علت وجود کیست هموراژیک برای شما قرص دوفاستون تجویز شده است نگران نباشید این قرص باعث به  هم ریختگی پریود های شما نمی شود موفق باشید.