پلي كيستيک و خوردن قرص فوليک اسيد

سلام

من بهمن ماه متوجه شدم كه پلی كيستيک هستم و دكتر بهم گفتش كه كيستهای خيلی ريز دارم

ولی رحمم سالمه :))). و اينكه گفت تخمک گذاری داری اما مال هركی اگه ١٤روز بعد پريود بشه مال تو معلوم نيست كی هست. من سيكل خام ٣٥ روزه هست. من هيچ بی نظمی توی سيكلهام از اولين روزی كه پريود شدم تا الان نداشتم و ندارم. بهم قرص ياسمين داد كه بخورم. يک ماه خوردم ديگه نخوردم. چند تا سوال دارم. آیا امكان داره اين كيست های ريز تبديل به كيست گوشتی بشه و نياز به عمل داشته باشه؟ من ميتونم بجای خيلی دارو های شيميايی فوليک اسيد مصرف كنم؟ هيچ دارويی نميخوام مصرف كنم چون دوستندارم واقعا . دوباره پيش يه دكتر ديگه رفتم واسم دوفاستون نوشته خب من سيكل هام منظمه دوستندارم بخورم😒 واسه بارداری نميخوام اقدام كنم ولی ميخوام اگه يک سال ديگه بچه خواستم مشكلی نداشته باشم . در ضمن من لاغرم يه مدت وزنم رفت بالا و دور كمرم چاق شد كه رعايت كردم دوباره لاغر شدم

ممنون كه وقت ميزاريد♥️

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این کیست ها داخل تخمدان هستند و باید کنترل شوند اگر افزایش وزن یا رژیم تغذیه نامناسب داشته باشید وضعیت شما بدتر خواهد شد و برای بارداری به مشکل خواهید خورد و برای درمان باید ضمن رعایت نکات فوق، داروهای تجویزی که تقریبا بی خطر و با جوابدهی بالا هستند را میل کنید.مکانیسم اثر فولیک اسید با این داروها متفاوت است و در موارد دیگری تجویز میشود.ترجیحا بارداری را خیلی به تعویق نیندازید.  روز خوش