گرفتن مهریه از همسر

با سلام. من حدود شش ساله که ازدواج کردم متاسفانه به خاطر دخالت های مکرر مادرشوهر و مسائل اخلاقی و مشکلات دیگر با شوهرم به مشکل خوردم . بچه نداریم حدود سیصد تا سکه مهرم هست همسرم چهار تا خونه داره که همه وکالتی هستند اگر من درخواست طلاق بدم آیا میتونم مهرمو کامل بگیرم من از حقم نمیگذرم چون پا به پاش خون دل خوردم در ضمن توی دادگستری عموشون قاضی هست و همیشه پرونده ها رو میارند زیر دست عموشون میترسم حقم پایمال بشه کمکم کنید تا حالا توی فامیلشون چند نفری رو اینجوری طلاق دادند بدون هیچ حق و حقوقی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

مهریه حق زن هست چه قصد ادامه زندگی با همسرش را داشته باشد چه خیر و دادگاه مرد را محکوم به پرداخت تمام مهریه می کند و اگر شخص مال داشته باشد نمی تواند ادعای اعسار کند و مهریه تقسیط بشود فقط موردی که هست اینکه اثبات دارا بودن شوهر بر عهده شما هست و در صورت اثبات معادل مهریه شما از اموال همسرتان بنام شما زده می شود.

در صورت امکان حضوری با یک وکیل مشورت کنید

موفق باشید