پرخاشگری و محبت نکردن همسر

سلام خسته نباشید. همسرم هیچ محبتی نمیکنه و بعد از دعوا رابطه میخواد ولی منو دوست داره فقط پرخاشگره و به زندگی با خانوادش برمیگرده. پدر و مادرش همش دعوا میکنند و اصلا احترامی بینشون نیست

من باید چیکار کنم واقعا خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز همانطور که خودتان هم گفتید و می دونید ایشان در زندگی خانوادگی چیزی به عنوان محبت کردن یاد نگرفته است . شما می توانید با او صحبت کنید و بگویید که دوست دارید چگونه به شما محبت کند / چطور بغلتون کنه / دوست دارید وقتی دعواتون میشه به شما فرصت بده که کمی آرامش بگیرید بعد با شما رابطه داشته باشد . با او صحبت کنید و بگویید که ما باید آنقدر به هم محبت کنیم و این باید آنقدر آشکار باشد که فردا بچه های ما هم از ما محبت کردن را یاد بگیرد .
در مورد کنترل خشم کتاب های است که اگر بخواند خوب است . ولی چون این خشم از خانواده او سرچشمه می گیرد و ریشه دارد حتما باید ریشه یابی شود تا درمان شوند و شما می توانید او را تشویق کنید که برای دوام زندگیتون بهتره که پیش یک مشاوره بروید و صحبت کنید .
موفق باشید .