سلام شرمنده. میترسم من ۲۷ سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم. ۲ دختر دارم ۳ و ۹ ساله. اصلا تمایل جنسی ندارم در این ده سال فقط ۳ ماه شاید خوب بود بیشتر تظاهر هستش همسرم خیلی زیاد تقاضا داره گاهی اونقدر اعصاب آدم رو خورد میکنه آدم پشیمون میشه برای همین بیشتر مواقع همکاری میکنم و تظاهر به این که همه چی خوبه ولی جدیدا خیلی حالم بده. اصلا رابطه برام سخت شده و گاهی همراه حس تنفر. امکان رفتن پیش پزشک ندارم شهر کوچیک هستیم. خواهشا اگر دارویی لازمه یا راهنمایی ای هست که کمکم کنه بیان کنید مرسی از همراهی تون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل مشاور تحصیلی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

موارد زیر را رعایت کنید:

- نگران نباشید بعضی از زوجین نسبت به زوج خود سرد مزاج تر یا گرم مزاج تر هستند. با دارو خودتان را دچار مشکل نکنید

- با خودتان دقت کنید که چه احساسی بهتون دست می دهد در حین رابطه جنسی که از آن لذتی نمی برید؟ آنها موانع اصلی لذت نبردن شما در رابطه جنسی هستند.

- به خودتان بقبولانید که بدن همسرتان سرمایه شماست و بدن شما سرمایه همسرتان. از سرمایه خودتان لذت ببرید و استفاده کنید. رابطه جنسی چیزی نیست که همسر شما از شما لذت ببرد. شما باید از بدن ایشان، که در واقع بدن خود شماست، لذت ببرید

- با همسرتان صحبت کنید که چه چیزهایی را در رابطه جنسی دوست ندارید و چه چیزهایی برایتان لذت بخش است

- نقاط تحریک کننده خودتان را شناسایی کنید و از همسرتان بخواهید تا آن نقاط را بیشتر مورد لمس قرار دهند

- در رابطه جنسی خودخواه باشید و برای لذت بردن خودتان وارد رابطه شوید و از کارهایی که دوست ندارید همسرتان انجام دهند اجتناب کنید

موفق باشید