با سلام من چهارده روزه جراحی باز کیست تخمدان شدم و تخمدان راستم رو به علت پیچیده شدن کیست دور تخمدان، تخمدانم رو برداشتن و تخمدان چپم رو به علت کیست های ریز کوتر کردن سوالم اینکه چرا من هنوز درد و ورم روده و نفخ معده ام اذیتم میکنه و درد دارم و دور نافم یکم بالاتر معده ام درد میکنه حالت درد پریودی هم دارم کلا دارم اذیت میشم غذا به زور میتونم بخورم احساس سیری زودرس دارم و همش سرمعده ام احساس سنگینی دارم چکار باید بکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
علایم فوق تا حدی به خاطر عوارض طبیعی  بعد از عمل میباشد کمی صبور باشید .استراحت ومسکن مفید است. اگر علایم گوارشی و درد ادامه پیدا کرد و با مصرف مسکن و انجام تغییرات در رژیم غذایی بهبودی حاصل نشد مراجعه کنید. شب خوش