علت درد شدید کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 63 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر من ۲۴ سالمه و متاهل هستم تا حالا زایمانی هم نداشتم ولی وقتی به پشت میخوابم و میخوام بعد از چند دقیقه از جام بلند بشم درد عجیبی پایین کمرم میگیره که تا چندثانیه اول نمیتونم بخوبی راه برم و اول راه رفتنم شل میزنم چون درد پایین کمرم نزدیک استخوان دنبالیچه دقیقا در گودی کمرم ایجاد میشه این درد وقتی در فعالیت هستم یا نشسته به سراغم نمیاد فقط وقتی که خوابیده باشم به پشت یا وقتی ساکن جایی ایستاده باشم و بعد بخوام تغیر حالت بدم احساس درد میکنم و یا وقتی وسیله ی سنگینی بلند کنم دردش فقط همون قسمت کمرم هست و به پاهام کشیده نمیشه حتی بعضی وقت ها بعد از فعالیت زیادی که داشته باشم و بخوابم و بشینم و یا بخوابم پایین کمرم درد میگیره و انگار استخوان کمرم جا میفته تق میکنه و دردم آروم میشه علت درد کمرم چیه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

با توجه به علائمی كه ذكر كرديد اين درد می تواند ناشی از مفصل لگن ( ساكروايلياک) باشد.

معمولا درد با چنين منشا حين تغيير وضعيت مثل چرخش از وضعيت طاقباز خوابيده به حالت پهلو خوابيدن ايجاد می شود.

معمولا چنين اختلالاتی در نتيجه فعاليت سنگين و ناگهانی و الگوهای غلط حركتی در فعاليت های روزمره مثل ايستادن و نشستن می تواند ايجاد شود.

برای تشخيص دقيق تر و درمان كامل ، معاينه فيزيكی نياز است . درمان فيزيوتراپی می تواند كاملا علائم را رفع كند.

برای كاهش درد از كيسه آب گرم استفاده كنيد. در وضعيت طاقباز خوابيده زير زانو ها و در حالت به پهلو خوابيده بين پاها بالشت قرار دهيد.

زمان نشستن پاها را روی زمين قرار دهيد و از انداختن پاها روی هم اجتناب كنيد.

حين ايستادن وزن را روی هر دو پا به شكل مساوی بيندازيد.

موفق باشيد

تجربه شما

سلام ممنون از پاسختون سپاسگزارم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.