اختلاف با جاری

522 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام من یه جاری دارم به شدت دو رو و حسود و با سیاست از همون اول با مادرشوهر و خواهرشوهرم رابطش خوب بود ولی نسبت به من گارد منفی گرفت حتی توی حرفاش هم میگفت که از جاری فامیل نمیشه خدا شاهده من اصلا بدی در حقش نکردم و نمی کنم ولی چند باری شنیدم پشت سرم بد گفته تا ذهنیت همه رو نسبت بهم خراب کنه یک بار علت رفتارشو پرسیدم کارشو و حرفشو توجیه کرد و معذرت خواستم اما مجددا رفتارشو تکرار میکنه من تصمیم به قطع رابطه باهاش گرفته بودم چون چند وقت پیش دعوت کرد شام نرفتم خونشون تا اینکه مادرشوهرم حق به جانب زنگ زده که چرا برای شام نیومدین و اینا حتی اجازه نداد حرفمو بزنم گذشت تا یه مجلسی دعوت بودیم همون جا جاریم اومد با مادرشوهر و خواهرشوهرم دست داد و اصلا منو تحویل نگرفت حتی سلامم نداد درحالیکه قشنگ بغل دست من نشسته بود به مادرشوهرم گفت اصلا ندیدمش و برای سلام دیگه دیر شده بود تا اینکه  منم خواستم بیام خونه با همه دست دادم جز اون که فوری مادرشوهر تو راهرو جلو مو گرفته میگه آره فلانی تو رو ندید تا باهات سلام علیک کنه تو چرا توی جمع بدون خداحافظی باهاش رفتی کلا دیگه بریدم بی احترامی و دورویی رو اون شروع می کنه اونوقت انگشت اتهام همه سمت منه به خدا خسته شدم دیگه به همسرمم میگم میگه اون بده تو خوب باش آخه مگه میشه من یک بار بخشیدمش به خاطر رفتارش و باهاش خوب شدم اما بازم تکرار کرد کارشو اصلا غرور و شخصیت من برای همسرم مهم نیست میگه زن برادرمه دلم نمیخواد پدر و مادرم ناراحت بشند منم دلم میشکنه چطور پدر و مادر و برادرش واسش مهمند اما شخصیت و غرور من اصلا براش مهم نیست رفته رفته محبتم نسبت به همسرمم کمتر میشه دلم شکسته خیلی سخته حق باتو باشه اون وقت اطرافیان تو رو آدم بدی بدونند

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .امیدوارم که خوب باشید .ببینید هر کدام از ما انسانها مدیر زندگی خودمان هستیم .توجه کنید منظورم از زندگی خودمان ،زندگی مشترک با همسر نیست بلکه زندگی فردی خودمان .پس اینکه اطرافیان ما چگونه انسانهایی هستند آیا انسانهای خوبی هستند یا انسانهای آزار دهنده ای تنها از این جهت اهمیت دارد که ما خودمان رفتار خودمان را با آنها تنظیم کنیم .وگرنه ما دیگر بزرگسال شده ایم و دیگر یک کودک نیستیم که از کسانی که باعث اذیت ما می شوند به همسرمان یا فرد دیگری شکایت کنیم و انتظار داشته باشیم آن فرد ،ما را دست آنها  نجات دهد . بلکه ما تنها خودمان می توانیم به داد خودمان برسیم .اطرافیان را جدای از نقش‌هایشان ببینید .انسانهای اطراف شما ،مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و ... نیستند بلکه آنها صرفا انسانهایی هستند با ویژگی‌ها و اخلاقیات مختلف و متفاوت .شما هم به عنوان یک انسان لازم است بررسی کنید ببینید چگونه می تواند در ارتباط با آنها از زندگیتان لذت ببرید و یا ارتباطتان را کم و یا قطع کنید .

تجربه شما

سلام ببخشید ولی منم دقیقا همین مشکلو دارم و شوهرم خیلی شدید از رفتارهای جاریم حمایت کرده منو سرکوب میکنه شما گفتین جدا هستن آدماا. ولی مگه میشه وقتی شوهر من باهام هماهنگ نمیشه من روابطمو کم کنم. وقتی من احترام نگه میدارم بعنوان یک انسان حق دارم انتظار احترام داشته باشم نه بی حرمتی اونم چندین بار و هر روز داره بیشتر میشه. لطفا راهنمایی کنین با تشکر

سلام عزیزم منم از اولش با جاریم خوب بودم ولی همون روز اول آشناییمون روز نامزدیش وقتی بار اول دیدمش اصلا تحویلم نگرفت حتی اومدم بهش دست بدم دیدم روشو اونور کرد رفت عزیزم وقتی ازشون بالاتر باشی اینجور کمبوداشونو میخان اینجور جبران کنندمنم خواهرشوهرمم نگام نمیکنه ولی درمقابل با اون خیلی خوبه که منو دق بده واست مهم نباشه اصلا تحویلش نگیر تا حالش جا بیاد من اونجورش گردم اونقد حال میده😅