سلام. من مجردم ترشح سبز دارم متخصص زنان رفتم معاینه نکرد فقط ۴ ورق مترونیدازول و ۱ ورق فلوکونازول و ۳ ورق آزیترو مایسین نوشت یک هفته هست دارم میخورم ولی عفونتم برطرف نشده به یه دکتر دیگه ای مراجعه کنم یا طول درمانو کامل‌ کنم بعد برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این ترشح در دختران نباید دیده شود مگر در مواردی خاص . رعایت بهداشت و استفاده از ژل بهداشتی توصیه میشود اگر یک هفته دارو را مصرف کردید و بهبودی حاصل نشده است مجدد جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید

وقت بخیر