بهانه گیری و گریه کردن کودک 5 ساله

با سلام. یه خواهر دارم 5 سالشه قبلا خیلی خوب بود حرف گوش کن همه کارهاش انجام میداد الان بهانه گیر شده کارهاش رو انجام نمیده اسباب بازیش رو میریزه جمع نمیکنه گم هم بشند براش مهم نیست وقتی یه چیز میخواد لجبازه و انقدر گریه میکنه تا به دستش بیاره مهر ماه باید بره مهد کودک نگران وضعیتشم. مامان من خیلی عصبیه و وقتی اون بهانه میگیره کتکش میزنه من خیلی دلم میسوزه و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم که این بچه سر هرچیز گریه نکنه و به وسایلش و... توجه کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

مسوول اصلیِ تربیت خواهر شما، والدین شما هستند. مادر شما روشهای فرزند پروری را باید آموزش ببینند. تا اونها رفتارشون را عوض نکنند خواهر شما اصلاح نخواهد شد. همه ی این لجبازیها هم به خاطر برخورد ناصحیح مادر شما با اون هست. والدین در مقابل بچه ها قرار میگیرند. با بچه لجبازی میکنند و او هم از لجبازی والدین یاد میگیره که لجبازتر و ناآرومتر باشه. به مادر پیشنهاد کنید که با یک مشاور کودک صحبت کنند.

در ضمن اوقات فراغتش را با کلاسهای آموزشی- هنری فرهنگسراها و با ورزش پرکنید تا هم با همسن و سالانش باشه. هم کمتر منزل باشه و حوصله اش سر بره و هم برای ورود به پیش دبستانی آماده بشه و هم انرژیش تخلیه بشه