هپاتیت آ در پسر شش ساله

سلام. فرزند شش ساله ام با علائم، تب و استفراغ، زردی ادرار، زردی پوست ، زردی چشم به پزشک مراجعه کردم، با انجام آزمایش خون و ادرار تشخیص هپاتیت آ را داد، گفتند به مرور زمان بهتر میشه و جای نگرانی نیست. ولی واقعا نگرانم،خواهشا راهنمایی کنید. درباره  این بیماری و خوراکی های مفید و مضر آن بگید، آیا به پزشک ديگری مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

هپاتيت آ معمولاً بيناری خود محدود شونده هست و مثل ساير هپاتيت ها نيازی به دارو نداره.

خيلی از بچه ها مبتلا ميشند ولی درصد كميشون اين علايم رو نشون ميدند، دوره ده روزه الی دو هفته داره، فقط استراحت داشته باشه و مصرف مواد پروتئينی زياد نباشه.

در صورتيكه بعد از يک ماه علايم ادامه داشته باشه حتماً به پزشک مراجعه كنيد.