سلام من ۲۶سالمه قدم ۱۶۷ با وزن ۴۲ کیلو خیلی لاغرم هیچ اشتهایی ندارم آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم به نظرتون قرص چاقی فت فیس بخورم ضرر داره؟ تو رو خدا یه راهکار برای چاق شدن بهم بدین

پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام روزتون بخیر

چاق شدن و لاغر شدن و کلا درمان بیماری با تغذیه زمان بر هست و یک راه حل نداره که ما بگیم فلان قرص رو بخورید چاق بشید یا فلان قرص رو بخورید لاغر می شید

پس عملا داروها نقش چندانی در چاقی و لاغری ما ندارن

دوم اینکه تا عادات غذایی شما اصلاح نشه و دریافت غذاتون مناسب نباشه چاق پایدار اتفاق نمی افته

توصیه من دریافت 6 تا 8 وعده غذا در روز و حداقل روزانه یک عدد مولتی ویتامین هست

موفق باشید