ماده حاجب از هر دو  لوله فالوپ عبور کرده و در هر دو طرف بصورت نرمال به داخل فضای پریتوین ریخته شد .انحراف مسیر هر دو لوله فالوپ بسمت فوقانی دیده میشود که مطرح کننده وجود چسبندگی در اطراف آنها می باشد علایمی از انسداد در لوله های فالوپ دیده نشد هیدرو سالپنکس خفیف در سمت چپ مشاهده شد در گرافی تخلیه احتباس ماده حاجب در لوله فالوپ چپ دیده شد .حفره اندومتریال دارای حدود منظم و ابعاد نرمال بوده و در آن توده فضاگیر دیده نشد.

آیا  لوله فالوپم بسته است چسبندگی اطراف آن به خاطر چیه دارو میخواد ؟ باردار میشم ؟ این چسبندگی  اطراف لوله گفته شده در عکس  نیاز به عمل جراحی داره؟ راهنمایی کنید که نشون دکتر متخصص بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به اینکه به طور کامل لوله های رحمی شما چسبندگی ندارد باید صبر کنید اگر ۳ ماه بعد از انجام عکس رنگی رحم ولوله های رحمی باردار نشدید آن وقت تحت نظر پزشک عمل لاپاراسکوپی انجام بدهید موفق باشید.