از پوشک گرفتن کودک 3 سال و 4 ماهه

با سلام و عرض ادب . پسرم ضعف عضلانی داره و تمام حرکاتش تاخیری بوده الان هم قادر به بالا و پایین رفتن از پله نیست و با کمک ما بالا میره . گفتارش هم در حد۶-۷ کلمه است، البته گفتار درمانی میبرم .برای پوشک گیری درمونده شدم یک ماهی پیوسته تلاش کردم ولی انگار متوجه نیست و اگه خودم به موقع نبرم دستشویی شلوارش رو خیس میکنه و هیچ احساسی از خیس بودن هم نداره .به نظرتون میتونه مشکل حسی داشته باشه ؟ عذر میخوام طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. با توجه به توضیحاتی که فرمودید، بهتر است جهت ارزیابی بیشتر به متخصص کاردرمانی مراجعه فرمایید. برای گرفتن پوشک از فرزندتان نیاز به آگاهی خود کوچولو دارید. به همین جهت بهتر است از لحاظ حسی و میزان آگاهی، فرزندتان از نزدیک ارزیابی گردد.