شب ادراری کودک چهار ساله

با سلام.  پسر چهار ساله ای دارم که شب ادراری دارد . البته  هر چند شب یک بار این اتفاق میافتد و مدتی پشت سر هم . گیج شدم آیا درمان دارد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما. طبق صحبت هاتون پسر 4 ساله دارید این مشکلی که میفرمایید بسته به جنس فرق میکنه معمولا در پسرها کنترل ادرار و مثانه دیرتر به دست میاد و تا 5 سالگی روندش طول میکشه. حتما از نظر دستگاه ادراری و حجم مثانه به پزشک مراجعه کنید. معمولا توصیه میشه از خوراکی های با طبع سرد و مایعات به خصوص شب هنگام خودداری بشه. در ضمن موقع خواب و دو بار در طی شب برای تخلیه ادرار بیدارش کنید . اصلا موقعی که با تخت خیسش مواجه میشید اضطراب نداشته باشین و عصبانی نشید و با تندی باهاش حرف نزنید. چون روند بهبود رو خیلی کند میکنه . اگر بچه شما رفتارهای اضطرابی هم داره باید اضطرابش رو با کمک یک درمانگر کم کنیم چون خیلی با اضطراب هم ارتباط داره