پس گرفتن پول جهاز از شوهرم

سلام. من مبلغی به عنوان اینکه شوهرم اثباب زندگی در شهر خودش برای زندگی تهیه کند دادم چون شهرمان دور از هم بود بهش اعتماد کردم پول جهازم رو دادم به اون اما اون پول رو به حساب خودش گرفته و وسیله کهنه از مادرش برام گرفته حالا تصمیم به جدایی دارم بعد یک سال میتوانم پولم را پس بگیرم فقط رسید بانک را دارم و شوهر میگوید این پول بابت قرضت به منه و نمیدم خواستم ببینم میتونم اقدام بابت این قضیه داشته باشم و یک سوال دیگه من شوهرم بیماری روانی شدید داره که بعد ازدواج متوجه شدم اگه بخواهم وکیل داشته باشم برای این موضوع هزینش چقدر میشود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

بايد دادخواست مطالبه حقوقی مطالبه وجه بدهيد ، اما اصل بر اين است كه مبلغی كه پرداخت ميشود بابت پرداخت بدهی است و بايد ثابت كنيد كه بابت چه چيزی بوده،

هزينه بسته به عرف و شخص وكيلی كه انتخاب ميكنيد داره