آزمایش بتا و بارداری خارج رحمی

من 3 ماه بعد از رابطه با وجود پریود شدن آزمایش بتا دادم  منفی بود، سونو هم دادم  چیزی نبود. از بارداری خارج رحم میترسم! خوندم که خارج رحم ممکنه توی شکم هم باشه، من یه چیز سفت سمت چپ پایین شکمم کمی بالای لگن حس میکنم، کاملا توی دست میاد شبیه. بهش فشار که میدم هم درد نمیگیره، اما میترسم مثلا جنین باشه سقط شده باشه که آزمایش منفیه!! ممکنه یا من خیلی توهمی هستم?

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز نگران نباشید با توجه به منفی شدن آزمایش بتا انجام شده احتمال بارداری خارج از رحم وجود ندارد موفق باشید.