سلام،پسرم یازده ماهشه،میتونم بهش آناناس و نارگیل بدم؟ممنونم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بله شاد باشید

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

آناناس خوردن اوایل بارداری

پاسخ مصرف آناناس در دوران بارداری منعی ندارد و باعث سقط جنین نمی شود کمر درد در دوران بارداری طبیعی است بهتر است استراحت بیشتری داشته باشید موفق باشید

مصرف آناناس در بارداری

پاسخ سلام ژنتیک در تعیین چهره کودک حرف اول میزنه اما خوردن آناناس در حد متعادل مشکلی ندارد

باسلام مبین من 15 ماهه هستش آیا می تونم تو غذاش از روغن کنجد استفاده کنم؟ یا روغن ذرت,نارگیل ؟ می

پاسخ با سلام بهترین روغن برای استفاده کانولا و کلزا می باشد. روغن نارگیل اصلا روغن مناسبی نیست. استفاده از عسل پس از یکسالگی مانعی ندارد با احترام دکتر پیام فرح بخش

مصرف آناناس در اواخر بارداری

پاسخ سلامعزیزم در کجا این مطلب را مطالعه کرده اید و از مضرات آن مطلع شده اید و اینگونه برای خود تنش درست میکنید. پس نگران نباشید و جنین در سلامت است. روز خوش