عمل ابدومینوپلاستی و لاغری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 435 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام . یکی از اقوام چند ماه قبل عمل ابدومینوپلاست انجام داد و شکم خیلی بزرگ ایشان کوچک شد و همزمان با پشت و پهلوها را هم لیپوماتیک کرد .... الان بعد از گذشت چندین ماه به طور عمومی لاغر شده و از حالت چاقی خارج شده از ایشان می پرسیم چه رژیمی میگیری که اینقدر لاغر شدی؟ ایشان جوابشان این است که بعد از عمل ابدومینوپلاست و لیپوماتیک ، خود به خود همه جای بدنم درگیر لاغری شده است  میخواستم صحت این حرف را از شما بپرسم و این که افرادی که چربی ها را خارج می کنند واقعا تا آخر عمر دیگر چاق نمیشوند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
چنین حرفی به صورت علمی نمی تواند صحت داشته باشد. ضمنا هرگاه فرد رژیم غذایی را رها کند قطعا مجددا چاق خواهد شد و چاقی جدید بسیار شکل بدی به بدن می دهد چون تجمع چربی در قسمتهای غیر عادی خواهد بود.

تجربه شما

علت اینه که بعد از عمل بیشتر مواظب رژیم و سلامتیتون میشین

البته دوران نقاهت عمل هم هست که خب لاغر میکنه هرکسی رو ولی اگه رعایت نکنی مطمئنا چاق میشین و خیلی بدتر از قبل