با سلام در هفته بیست بارداری هستم فررند دومم هست و طبیعی زایمان کردم هیچ مشکلی ندارم تمامی آزمایشات خوب بود قصد سفر از تهران به بندرعباس و از اونجا به قشم رو دارم با ماشین خودمون البته در چند شهر بین قصد اقامت داریم  دکترم کلا با سفر در بارداری مخالفه به دلیل جاده های بد کشور خواستم نظر شما رو هم بدونم و ایا این سفر میتواند مشکل ساز شود یا خیر با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر مشکل خاصی ندارید می توانید  سفر بروید فقط باید  ساعات طولانی داخل ماشین نشینید و بین راه پیاده شده و قدم بزنید موفق باشید.