سلام

دختر ۳۸ روزه ام ریفلاکس شدید داره جوری که با دهن پر بالا میاره دکتر بهش رانیتیدین داده . میخواستم بدونم تاثیر زیادی روی رشدش داره؟ آخرین بار ۱۵ روز پیش چک شده وزنش نرمال بود. بعد این که بالا میاره معدش کاملا خالی میشه؟ من دوباره بهش شیر بدم‌ یا بافاصله دو ساعت بهش شیر بدم؟ احتمال داره شیر من بهش نسازه؟ شیر خشک بدم این مشکل حل میشه؟ و این که خلط دار بالا میاره دلیلش چیه طبیعیه؟ رژیم غذایی مو رعایت میکنم، چایی ضرر داره یا میتونم بخورم؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

برای ریفلاکس باید تحت نظر پزشک باشد و داروهای تجویزی را مصرف کند. رشد مناسب حاصل تغذیه مناسب است. شما بهتر است دفعات شیردهی را بیشتر کنید با حجم کمتر. این کار می تواند استفراغ های مکرر و با حجم زیاد را کاهش دهد. بعد از شیردهی سریع نخوابانید و آروغ نوزاد را بگیرید.

برای شروع شیرخشک حتما با پزشک خودش مشورت کنید.

خلط در استفراغ خطرناک نیست و می تواند مخاط بینی باشد که خودش نمی تواند دفع کند و قورت می دهد.

خوردن چای کم رنگ ضرری ندارد.