همسان کردن سایز سینه ها

سلام سینه های من یکی ۶۵ و دیگری ۷۰ میباشد و مقداری هم شل شدن ۷ ماه ازدواج کردم و رابطه ما خوب نیست و هم شوهرم  و هم خودم از سایز و عدم همسان بودن آنها راضی نیستیم چکار کنم ؟  لطفا فقط دارو یا ژل خوب توصیه کنید که قیمت مناسب باشه و زود اثر هم بذاره معرفی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام من اجازه تجویز دارو ندارم با پزشکتان مشورت کنید تا با دارو درمانی و معرفی ورزشهای مناسب در این زمینه مشکل تا حدودی برطرف شود البته این مسیله نباید چندان روی روابط تاثیر داشته باشد مگر مسایل زمینه ای دیگری که خود را در این مورد پنهان کرده است شاد باشید