پریودی نامنظم و اقدام به بارداری

سلام. من پریودهام نا منظم بود و شاید سالی یک بار یا دوبار پریود نمیشدم دکتر رفتم بهم ده تا دوفاستون داد و قرص گلای وانس شبی یک عدد این دوتا قرص و که خوردم دیگه پریود نشدم تا چند ماه رفتم باز دکتر بهم آمپول داد زدم ۱۴ روز پریود شدم خون آبه بود و خونریری خیلی کمی داشتم الان شرایط ندارم که برم متخصص چیکار کنم پریود بشم خیلی نگرانم که بچه دار نشم از مهرماه میخوام اقدام‌ کنم به بارداری کمکم کنید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است زودتر برای بارداری اقدام کنید با توجه به شرایط شما بهتر است  از شب ۱۵ سیکل قاعدگی ۱۰ شب شبی دو عدد از قرص دوفاستون استفاده کنید می توانید صبح ها ناشتا از دم کرده ی رازیانه استفاده کنید فقط در زمان پریودی نباید از رازیانه استفاده کنید زیرا خون ریزی پذیری را زیاد می کند موفق باشید