رای دادگاه و عدم تمکین در دوران عقد

سلام خوبید ببخشید من و همسرم مشکل داریم و تو عقدیم ولی باکره نیستم آذر سال گذشته دادخواست تمیکن دادند، رای دادگاه این بود که این آقا خونه و اثاث البیت در شان و عرف جامعه تهیه کند، کارشناس برن بازید اگر تایید کردن این آقا نفقه های معوقه و جاریه من رو بده و مجلس عروسی طبق رسومات من بگیره بعد من باید با حضور مامور اجرا احکام برم خونش و در تمکینش باشم، این آقا یک‌خونه ای رو از طرف شورا تامین دلیل کردن و شورا تایید کرده که خونه ای هست ولی به من نشون ندادن و منم نبردن اونجا، شورا هم تایید کرده وسایل منزل تکمیله ولی این آقا دیگه از طریق دادگاه اقدامی نکرد و دنبال من هم نیومد بعد مدتی یک اجراییه مبنی بر اینکه آقا نفقه ها مو بده و عروسی بگیرین بیان دنبالم برم سر زندگی ولی بازم نیومدن دنبالم و هیچ اقدامی برای عروسی نکردن بعد فروردین امسال بهم پیام دادن که خونه فقط حاضره وسایلیم توش نیست جهاز تو بیار، بی عروسی بیا سر زندگی منم قبول نکردم، آیا عدم تمکین بهم میخوره با توجه به رای دادگاه ؟ و اینکه چیکار کنم که آمادگی خودمو برای زندگی نشون بدم و اینکه بگم آقا طبق رای دادگاه اقدامی نکردند و دنبالم نیومده و مثل اینکه خونه کسی دیگه رو نشون داده آخه شورا تایید کرده وسایل تکمیله ولی شوهرم به من میگه جهاز تو بیار و چیزی نداره تو خونه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. خیر همانگونه که در رای دادگاه ذکر شده و برابر قانون تهیه وسایل مورد نیاز زندگی بر عهده مرد است و ایشان باید تهیه و سپس الزام به تمکین بخواهد.

2. یک اظهار نامه رسمی مبنی بر آمادگی شما برای تمکین مطابق شرایط مذکور در رای دادگاه برای ایشان بفرستید تا در موقع نیاز بتوانید از آن استفاده کنید.

موفق باشید