سلام من پسرم 12 خرداد 15 ماهش تمام میشه وزن زمان تولد 3530 و قد 51 بود و آخرین باری که وزنش کردیم 12/12 بود که 12 کیلو با قد 80 میخوام بدونم آیا از نظر وزن و قد مشکلی نداره و با شیر خودم تغذیه میشه اگر مشکلی نداره چرا دکترش گفته روزی یک قاشق مرباخوری هم زینک بهش بدم اصلا زینک چه خاصیتی برای کودکم داره . ضمنا خودم قدم 158 و وزنم 60 کیلو هست قبل از بارداری 57 بودم و زمان زایمان 71 الان میخوام رژیم بگیرم چقدر اضافه دارم و چه رژیمی بگیرم که برای رشد پسرم هم مشکلی نداشته باشه ممنون از وقتی که میگذارید
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن و قد پسرتوناز نمودار زمان تولدشم بالاتره روی در افزایش قد افزایش اشتها افزایش سیستم ایمنی بدن نقش داره شما 5 کیلو اضافه وزن دارید به طور کلی برای رژیم ورزش روزانه بسیار به شما کمک می کنه حذف تنقلات و شیرینی جات کم کردن روغن موجود در غذا همراه وعده های غذایی سالاد و سبزی میل کنید مصرف متعادل از کربوهیدرات ها مثل نان و برنج و ماکارونی داشته باشید