درد در ناحیه کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 26 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من الان حدود دو ماهی میشه وقتی دراز میکشم یه درد شدیدی تو ناحیه کمرم ایجاد میشه یکم که اینور اونور میشم درست میشه چرا کمرم اینطور میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

در ابتدا بايد مشخص شود آيا اين درد شما سابقه داشته؟ به پاها سرايت می كند؟ بعد از فعاليت يا ورزش خاصی ايجاد شده؟ آيا خشكی صبحگاهی داريد؟

با توجه به اينكه ذكر كرديد ، درد با كمی حركت بهتر می شود ، ميتواند نشان دهنده منشا عضلانی و سفتی (stiffness ) ناحيه باشد.

برای بهبود حركات كمر و رفع سفتی ميتوانيد ورزش های زير را انجام دهيد:

١. به پشت دراز كشيده، زانوها خم و كف پاها را روی زمين قرار دهيد. به همراه دو دست ، يكی از زانو ها را به سمت شكم كشيده،١٠ ثانيه نگه داريد و سپس آرام و به كمک دست مجدد روی زمين قرار دهيد. اين كار را برای هر پار١٠ مرتبه انجام دهيد. سپس با دو دست هر دو پا را همزمان به سمت شكم كشيده و ١٠ ثانيه تكرار كنيد. اين ورزش را به شكل ٣ ست ، ١٠ تايی انجام دهيد.

٢.مشابه وضعيت بالا دراز كشيده، كف پاها روی زمين، نفس عميق كشيده و سپس بازدم همراه با فوت انجام دهيد و همزمان گودی كمر را به پايين فشار دهيد و ١٠ ثانيه نگه داريد. حين انجام ورزش نفس را حبس نكنيد.

چنانچه با انجام ورزش درد داشتيد از انجام دادن آن ها اجتناب كنيد.

در صورت رفع نشدن اين حالت بعد از يک هفته از انجام تمرينات به پزشک مراجعه كنيد.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون متشکر.