سلام. من اقدام به بارداری دختر هستم فرزند دومم هست هفت ماهه اقدام کردم کیست های ساده ای هم داشتم که خودشون رفع شدن این ماه دو روز زودتر پریود شدم روز اول پریودم تخمدان هام بدجور باد کرده و درد میکنه دست میزنم بدجور درد میکنه از چی میتونه باشه خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به علت مصرف  داروهای هورمونی ممکن است این مسئله به وجود آید وبا اینکه به علت تغییرات هورمونی در زمان پریودی ممکن است این درد به سراغ شما آمده باشد که طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید