آزمایش بکارت پیش از ازدواج

سلام اگر هنگام ازدواج خانواده مرد درخواست انجام تست بکارت داشته باشن میشه آزمایش رو انجام نداد؟

میشه هنگام ازدواج واژه دوشیزه را به کار نبرد تا فریب در ازدواج نباشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام.وقت بخیر،

تست بکارت و آزمايشهای بیماریهای جنسی اگر از طرف همسر آینده تون تقاضا بشه باید انجام بدید، راهی برای منع از نظر قانون وجود نداره مگر اینکه توافق بر عدم انجام بشه، در مورد واژه دوشیزه هم بله میشه بکار نبرد ولی دلیل بر اینکه تمام مصادیق فریب در ازدواج رو شامل بشه نیست.

موفق باشید