درد شدید در زمان نزدیکی

سلام با تشکر از شما

من دو ساله ازدواج کردم در سه ماهه اول ازدواج بعد از هر رابطه خون ریزی در حد ۴ یا ۵ قطره داشتم بعد از آن حالا درد شدید دارم موقع رابطه از لوبریکانت . روغن بچه هم استفاده کردم فایده نداشت درد شدید در زیر شکم هم احساس میکنم واقعا اذیت کننده است راهکاری بدهید لطفا. ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، دوست عزیز توصیه میکنم حتما به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا معاینه داخلی شوید و حتما یک سونوگرافی شکم و لگن انجام دهید تا علت دردتون مشخص بشه، گاهی مثلا وجود کیست تخمدانی یا توده رحمی میتونه علت این درد باشه، اگه مشکل جسمی به دست نیامد بایستی یک درمانگر جنسی شما را ببینه و بررسی و راهکار بهتون داده بشه.