سلام خسته نباشید من چهار تا سقط در 6 هفتگی داشتم و دکتر واسم پردنیزولون تجویز کرده .می خواستم ببینم عوارضش چیه اخه شنیدم خیلی عوارض داره خیلی میترسم و استرس شدید گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این دارو برای افرادیکه سقط مکرر دارند تجویز می شود و روی جنین تاثیر ندارد و طریقه صحیح مصرف بسیار پر اهمیت است که با ترتیبی که به شما توصیه شده حتما مصرف کنید و نگران موارد دیگر نباشید پزشک با توجه به مشکل حاضر و اهمیت سلامت شما و حفظ جنین برای شما تجویز کردن
موفق باشید